Předposlední výjezd této sezony - busem na Zbrojovku!

 

 

 

Náš klub vyhrál dva zápasy po sobě a k jistotě záchrany v lize tak zbývá uhrát jediné vítězství. Je naší povinností podpořit Slavii tak, aby jistotu získala již toto neděli v Brně! Zápas se hraje od 19:00 a jelikož nejbližší vlakový spoj po zápase vyráží až hodinu po půlnoci, vyrážíme opět busem OP - Tribuny Sever!

Po cestě chystáme opět zpestření, abyste netrpěli hladem a žízní - kdo byl na podzim busem TS na Slovácku, pamatuje si famózní návštěvu minipivovaru ve Slavkově u Brna. Plná pivovarská restaurace slávistů, chorály a vynikající zábava. Na nedělní výjezd chystáme další zajímavou zastávku, přesné místo zatím neprozradíme, ale když vše klapne, budete opět spokojeni!

Sraz v Edenu v 11:30, odjezd ve 12:30. Cena pro členy Odboru Přátel - Tribuny Sever, OP a Fanklubu 300,- Kč, pro nečleny 370,- Kč. Přihlašování jako vždy ve fanshopu zaplacením. Mimopražským nabízíme možnost individuální domluvy - pište do zpráv na FB, zašleme Vám číslo účtu. Platba musí být připsána do pátku 9.5. S přihlašováním neváhejte, mezi aktivními je o výjezd velký zájem a kapacita busu se jistě naplní rychle. V případě velkého zájmu vypravíme i druhý bus.

 

Pojeďme si užít poslední autobusový výjezd v této sezoně,  podpořit náš milovaný klub, zabouřit proti Peltovi!

 

Ať žije Slavia!

05.05.2014 pan Pivo 25

Komentáře