Neděle, 27.4., 20:15 - bitva o vládce Vršovic.  

 

 

Tradiční soupeř, po dlouhé době zápas na tradičním stadionku v Ďolíčku. Na rozdíl od neúspěšných hráčů jsme my, fanoušci Slavie, stále v dobré formě. Zájem o vstupenky, kterých obdržela Slavia do sektoru hostů pouhých 250, kdy část měl rezervován Fanklub, byl obrovský a krátce po zahájení oficiálního prodeje byl náš sektor vyprodán. Slávisté však nelenili a začali postupně skupovat i další místa na hlavní tribuně, kdy zejména v sektoru A1 lze očekávat silnou podporu sešívaných! Máme zprávy o tom, že slávisté nakupovali vstupenky i ve fanshopu klokanů, tudíž červeno-bílé barvy budou rozesety po celém stadionuá! Poptávka jako kdybychom hráli o titul, nikoli o záchranu!

Vyzýváme proto všechny slávisty, kteří budou na jiných místech stadionu, aby se nebáli a podpořili sešívaný sektor ve fandění a to zejména při dělených pokřicích - ukažme, kdo je vládcem Vršovic a vytvořme hráčům domácí prostředí! Vzhledem ke zvýšeným bezpečnostním opatřením nedoporučujeme slávistům, kteří nemají lístky do sektoru hostů, aby na stadion šli se symboly Slavie a Tribuny Sever.

 

PRO VŠECHNY OSTATNÍ, KTEŘÍ MÍŘÍ DO SEKTORU HOSTŮ, PLATÍ, ŽE JDEME JEDNOTNĚ V ČERNÉM - ČERNÉ MIKINY ČI BUNDY A K TOMU ŠÁLY S NEJKRÁSNĚJŠÍM SYMBOLEM - ZNAKEM SLAVIE PRAHA!

 

Sraz na utkání je již odpoledne, od 16:00 u stadionu v Edenu, kde budou mít všichni dostatek času se občerstvit, naladit se a nabrat síly na fandění. V jednání je i malé překvapení!  Přijďte i všichni vy, kdo lístek nemáte - třeba se na vás usměje štěstí u Edenu nebo před stadionem v Ďolíčku, případně můžete společně sledovat utkání v Synot baru či jiném místě u piva. Na utkání by měla být připravena celosektorová choreografie.

Pojďme podpořit Slavii v cestě za záchranou v 1. lize, pojďme ukázat, kdo jsou nejlepší fanoušci ve Vršovicích!

Ať žije Slavia!

24.04.2014 Leprechaun 25

Komentáře