Velikonoční pondělí 21.4., od 16:30, Eden = důležitý zápas s Plzní!

 

 

 

Naši hráči nás bohužel nepřekvapili ani v derby s komunisty, Slavia tak dál bojuje o přežití v Gambrinus lize a další příležitost, jak vybřednout z bahna na dně tabulky, je již toto pondělí na domácím hřišti v Edenu. Početně rekordní pochod na derby sice zkazili vylízaní fízlové, v zaplněném sektoru to ale pěkně vřelo a zejména ve druhém poločase bylo fandění výborné, pojďmě si to zopakovat!

Na tento zápas vyhlašujeme mobilizaci všech slávistů - je naší povinností sejít se v co nejhojnějším počtu a svými hlasivkami podpořit Slavii na její cestě za záchranou. Soupeř z Plzně již ztratil šanci na titul, Slavia na něj umí tradičně zahrát a tak bychom měli hráčům pomoci vydolovat tři body. Stejně jako hráči na hřišti, i my bychom na tribunách měli nechat vše, fandit na 100 % celých 90 minut a za jakéhokoli stavu. V pondělí proto všichni doražte na Tribunu Sever, pokusme se zaplnit zejména sektory 107, 108 a 109. Fanděme naplno!

 

Současně je naší povinností ukázat, že se ani represemi a dvojím metrem mocipánů z FAČR nenecháme zlomit, nepodlehneme jejich výhrůžkám - S TERORISTY SE TAKY NEVYJEDNÁVÁ, a tak znovu ukážeme cinklému Peltovi, co si o něm myslíme.

 

Na utkání je připravena choreografie na celou Tribunu Sever - dbejte pokynů organizátorů a megafonisty a pokuste se choreografii držet co nejdéle, nedělat díry do plachet či jinak poškozovat. Každý snad vydrží těch pár minut nevidět na hřiště a kdo ne, nechť se přesune na tu chvilku na kraj tribuny.

 

Ukažme, že my jsme Slavia a nic nás nezlomí, v pondělí proto všichni do Edenu, všichni na Sever!

 

Ať žije Slavia!

18.04.2014 pan Pivo 25

Komentáře