Derby je tu, všichni do Edenu!!!

V sobotu nás čeká již 280. ligové derby pražských "S". Nálada v našem táboře je strašidelná, ale derby je derby a nikdo z nás by v Edenu neměl chybět!

 

Tato upoutávka se píše snad nejhůře ze všech, které jsme sem kdy psali. Lákat slávisty na derby s dobře hrající spartou je snad ten nejtěžší úkol. Ještě horší je však představa Edenu plného rudých fanoušků úspěchu. Doposud nedokázala druhá strana vyprodat pořádně ani svůj sektor, ale tušíme, že letos se jich do Edenu pohrne jak sraček.

Je tedy na nás, abychom uhájili domácí prostředí. Víme, že nechuť je obrovská. Frustrace z některých přímo stříká, ale o to více by nás v Edenu v sobotu mělo být!

Přece jen - jedná se o derby, o největší zápas u nás. Je možné, že dostaneme rychtu. Ono je to, při současné konstelaci více než pravděpodobné. O to více bychom ale měli ukázat, že fandíme vždycky, že na tribunách budeme vždycky a že o atmosféře, kterou dokážeme vytvořit i v současné situaci si na druhé straně můžou nechat jen zdát!

V derby oslavíme 100. výročí narození nejlepšího českého hráče všech dob - Josefa Bicana. Jemu se bude věnovat předzápasový ceremoniál i naše choreografie, které budou stát za to (teda pokud příjde dost slávistů :-)).

Speciálně k tomuto utkání bylo vyrobeno také velké množství bílých triček (cena 150 Kč). Na derby platí výzva "Všichni v bílém!". Nezapomeňte proto doma svůj bílý svršek.

sparťané se na derby chystají také jednotně oblečení, nechali vyrobit, stejně jako my, několik stovek stejných triček, ale jejich barva bude červená. Dočkáme se tak krásného, červeno-bílého Edenu! Hoši děkujem.

Zápas začíná ve 20:15, bude se tedy hrát za umělého osvětlení a všichni víme, že tyto zápasy bývají ještě lepší. Nemusíte se obávat, že budete na tribunách sami, hecujte další slávisty. Výsledek na hřišti je důležitý, ale důležitější je ukázat, že jsme na svůj klub hrdí v každé době. Situace se jednou může otočit, proto ukažme, že jsme na tribunách špička vždy a všude.

Ve 20:15 v sobotu všichni na tribuny. Je to potřeba více než kdykoliv. Ne kvůli hráčům, ale kvůli naší cti. A třeba nás i hráči překvapí. My jsme Slavia!

LIMITOVANÁ BÍLÁ TRIČKA BUDOU V PRODEJI AŽ V SOBOTU NA DERBY! ZAKOUPÍTE JE NA STADIONU ZA VSTUPY 1 a 2. CENA 150 KČ.

 

23.09.2013 Tribuna Sever 25

Komentáře