V sobotu do Edenu na Mladou Boleslav!

 

 

 

V sobotu 14.9. od 20:15 přivítáme v Edenu silnou Mladou Boleslav, která je momentálně na pátém místě tabulky. Před sezónou tým z města škodovek značně posílil a v zápase je favoritem. My doufáme, že se v reprezentační pauze náš tým trochu zmobilizoval a na hřišti hráči konečně ukážou, co znamená bojovat za Slavii.

Na zápas je připravena choreografie, která bude realizována v prvním poločase a stejně jako na poslední domácí zápas s Teplicemi bude od začátku až do choreografie kotel soustředěn v horní části tribuny, která bude vyznačena páskami. Proto žádáme všechny přítomné, aby to respektovali. Po choreografii se protentokrát nebudeme přesouvat dolů, ale zůstaneme nahoře, kde při menším počtu vypadá kotel kompaktněji a fandění lépe zní.

Přípravy na výročí 100 let od narození ostrostřelce Josefa Bicana jsou v plném proudu. Pomoci můžete i Vy a to tradičním příspěvkem do kelímků za vstupy 1 a 2. Při příspěvku vyšším jak 50 Kč dostanete památeční placku nebo 6 ks samolepek (3 x 2 vzory) s Josefem Bicanem.

Na zápase již bude u stánků se suvenýry Tribuny Sever v prodeji zcela nová série samolepek, balíček za tradičních 30 Kč.

V upoutávce na sobotní zápas v krátkosti předběhneme k blížícímu se derby. Na zápas bude vyrobena speciální kolekce bílých triček s potiskem, která budou v prodeji před utkáním. Proč bílá trička? Důvod je jednoduchý, na derby bude celá TRIBUNA SEVER V BÍLÉM!

 

Sobota, 20:15, Eden, jdeme všichni!

 

11.09.2013 Chemik 25

Komentáře