Do Jihlavy busem!

Poslední zápas sezony klepe na dveře...

 

 

 

 

Hráči se rozehráli k parádním výkonům za 4 výhry v řadě a hlavně konečně pohledný ofenzivní fotbal si zaslouží naší velkou podporu, je proto povinností nás všech vyrazit je podpořit na poslední výjezd sezony do Jihlavy!

Každý kdo na výjezdu v Jihlavě již byl tak ví, že je to jeden z nejlepších výjezdů sezony. Hraje se v ideální termín - v sobotu 1.6.2013 v 17:00. Vzhledem ke špatnému zpátečnímu spoji vlakem jsme se dohodli s fanklubem a vypravíme společně autobusy.

Cena zpáteční jízdenky (pro retardované cena za cestu tam i zpět) je pro členy fanklubu 100 Kč, pro nečleny 150 Kč. Cena vstupenky 100 Kč. Sraz je ve 14:00 v Edenu, odjezd po odbavení.

Přihlášky zasílejte do pátku 31.5. na adresu fanklub@slavista.cz, kdo chce jet autobusem Tribuny Sever, ať to uvede do poznámky v e-mailu.

Kompletní informace pak naleznete na http://slavista.net/readarticle.php?article_id=293 .


Ať už pojedete autobusem, vlakem, autem, na kole nebo půjdete pěšky, v Jihlavě plánujeme v odpoledních hodinách před zápasem sraz všech Slávistů na náměstí. Na zápas připravujeme i nějakou optickou prezentaci a vzhledem ke dni dětí lze očekávat, že někteří se budou bavit po svém.


Poslední zápas sezony, poslední výjezd, ideální termín, doprava za pár korun - pojeď i ty podpořit Slavii a vydat ze sebe poslední zbytky sil po náročné sezoně!

30.05.2013 Jiří Lála 24

Komentáře