Ve středu slávistický den!

Ve středu 27. října, den před státním svátkem, nás čeká atraktivní slávistické odpoledne a večer! Více v článku...

 

 

 

Ve středu nás čeká opravdu nabité odpoledne a večer! Od debilních 15:30 hod. (i když při tomto sledu událostí vlastně ideálních), který je opět důkazem toho, že se u nás vše dělá pro fanoušky, odehraje Slavia malé pražské derby v rámci Českého poháru proti Viktorii Žižkov. Čas byl stanoven takto záměrně, aby byly menší náklady na pořadatelskou službu a nemuselo se rozsvítit umělé osvětlení.

Věříme, že tuto domněnku - že dorazí malý počet fanoušků - vyvrátíme a opět ovládneme žižkovský stadionek! S tímto soupeřem jsme se utkali naposledy při utkání, které jsme vyhráli 3:1 a poté slavili titul. Nyní je to souboj o další kolo českého poháru, pro nás jediná šance na evropské poháry! Nikdo z vás by neměl chybět...

Takže ve středu všichni na Žižkov, utkání začíná v 15:30 (kvůli tomuto času nebudeme organizovat žádný pochod), ukažme, že my jsme doma všude!

Informace o lístkách na stadion Viktorie Žižkov čtěte ZDE. Lístky se v den utkání budou prodávat od 14:00 na pokladnách stadionu Viktorie Žižkov u sektoru hostů.

Ihned po skončení utkání se pak společně, hromadně přesuneme na futsalové derby do haly na Jižním městě, kde futsalová Slavia změří síly se svým největším rivalem - Bohemians 1905 (očekává se návštěva Ultras Bohemians!).

Ještě předtím však čas mezi fotbalovým a futsalovým derby vyplní futsalová exhibice mezi výběrem novinářů a bývalými fotbalisty, mezi nimiž nebudou chybět i bývalí slávisté - Luděk Zelenka nebo Vladimír Šmicer!

Exhibice začíná v 18:00, ostré futsalové derby s Bohemians 1905 pak ve 20:00!

O lístky nemusí mít nikdo z vás obavy, nevnímejte jakékoliv informace o omezeném počtu lístků nebo o lístcích na jméno a rezervacích, do haly se dostaneme všichni, věříme, že bude praskat ve švech a v uzavřené hale vytvoříme neuvěřitelnou atmosféru!

Do karet nám nahrává pivo za 10 Kč a druhý den svátek, proto věříme, že se nás sejde jak na Žižkově, tak poté na Jižním městě opravdu hojný počet!

Utkání vysílá živě ČT4 Sport!

Mapa haly pro ty, kteří nestíhají fotbal a dorazí až na futsal ZDE!

Více informací na stránkách futsalové Slavie ZDE!

Jdeme všichni!

Ať žije Slavia!

25.10.2010 Tribuna Sever 22

Komentáře