M.Boleslav - SKS & SKS - Plzeň (3.poločas)

Čerstvé informace z tábora slávistických hools si můžete přečíst zde...

 

 

Mladá Boleslav  - Slavia Praha

Při příležitosti sobotního utkání proběhl střet mezi oběma tábory v poměru 9ks  9ks, po cca 30 sekundách jde výhra na stranu Slavie.


Jablonec  Plzeň (Plzeň - SKS)

Dva dny předem jsme byli kontaktováni Plzní s nabídkou vzájemného střetu, protože už jim odmítl Jablonec. Dlouho neváháme a přijímáme a zároveň jim sdělujeme, kam mají přijet a souhlasí. V den zápasu se nás schází 45ks a voláme plzeňským (dle infa 60ks), kteří jsou nečekaně s dohledem a nejsou schopni se trhnout na nějakém sjezdu z dálnice, ale pořád nám je tvrzeno, že klidně dorazí všemi možnými způsoby, až budou v Praze. Po příjezdu plzeňáků na Letnou nám je sděleno, že jsou roztrhaní a že se už nedají dohromady, což nechápeme, protože každý má na sebe nějaký kontakt, ale zase bereme v potaz, že burani se v Praze prostě nevyznají, to by totiž muselo vedení Plzně v ceně zahrnovat i kompas a mapu Prahy! Později nám dokonce sdělují, že jsou v parku nedaleko Holešovic zformovaní proti Jablonci a že máme přijet za nimi. Po dohadech jim dáváme vědět, že přijedeme, ale začíná zase série výmluv, že je chytla policie apod., takže usedáme do hospody a čekáme do půl deváté, plzeňští se již bohužel k ničemu nemají, takže se nasraní rozcházíme domů. Je docela směšné potom slyšet, že se Plzeň postavila Spartě do 20ti let.

PS: Možná by to chtělo příště zvolit jinou dopravu a nejezdit klubovými autobusy, vzít si také výše zmiňovaný kompas a mapu Prahy, aby se také mohlo něco dít. A pamatujte, že když nás vyzvete, tak nebudeme jezdit za vámi!

 

 

 

 

Fotogalerie

  • banda SKS (zapas Jablonec-Plzen).jpg
19.05.2010 Slavia Hooligans 21