Doplňující informace k pondělnímu zápasu a hokejovému semifinále čtěte v článku...

 

Před posledním ligovým zápasem s Libercem se u stupínku sešli fanoušci, kteří chtějí fandit, zpívat a pozvbuzovat po dobu celého utkání. Tato akce se velice osvědčila a jelikož fandění na derby nebylo úplně ideální, rozhodli jsme se tento sraz zopakovat a činit tak i v dalších následujících zápasech.

Proto každý, kdo chce po celou dobu utkání, za jakéhokoliv stavu podporovat milovanou Slavii, doražte na stadion, konkrétně ke stupínku rozeřvávače o hodinku dříve, ať je jistota, že budete mít po boku stejně povzbuzující lidi!

Bohemka bude v hledišti těžký soupeř, nebojte se proto po celé utkání hecovat lidi kolem sebe, burcovat všechny na Tribuně sever k fandění, chceme přeci vytvořit Slavii opravdové domácí prostředí!

Čas výkopu byl posunut kvůli semifinále hokového play-off, kde se Slavia střetne s týmem Vítkovic. Každý, kdo bude chtít navštívit obě utkání, sraz po děkovačce zápasu s Bohemkou bude u McDonaldu a půjde se společně na Strašnickou, odkud se bude pokračovat do O2 arény ve Vysočanech!!

Začátek hokejového zápasu je v 18:10, což bychom měli bez problémů stihnout...

Slávistické velikonoční pondělí se blíží, ať nás dorazí co nejvíc!

Ať žije Slavia!

03.04.2010 Tribuna Sever 21

Komentáře