Další novinkou, kterou na stránkách Ultras naleznete každý týden, budou informace a našem následujícím soupeři a to zejména po fanouškovské stránce. První článek se týká našeho sobotního soupeře - Teplic...

Každý týden budeme přinášet článek o následujícím zápase naší Slavie, jeho termín, důvod, proč přijít, informace o našem minulém utkání, informace ze soupeřova fanouškovského tábora, soupeřova poslední dvě utkání a v případě výjezdů informace o stadionu soupeře, počtu míst v sektoru hostů a informace o lístkách do sektoru hostů.

Pokud kdokoliv znáte zajímavé informace, máte postřehy z minulých utkání, atd., pište na známé e-mailové adresy v kontaktech!


 

Následující utkání: Slavia Praha - Teplice, sobota 13.3. 2010, 18:20, Stadion Eden (lístky kupujte ZDE)

Proč na utkání přijít: Naším protivníkem jsou Teplice, které se v tabulce nacházejí na prvním místě a mají na náš tým náskok luxusních 9 bodů. Pokud chceme promluvit do boje o titul, musíme naplno bodovat! Ideální sobotní termín v 18:20 také nabízí výbornou možnost před i pozápasových aktivit, návštěv hospůdek a společných akcí s ostatními slávisty. Tribuny budou jistě dobře zaplněné a v takovém souboji bude panovat výborná atmosféra! První jarní utkání nám vyšla, pojďme povzbudit naše hráče za dalším vítězstvím! Poslední, ale za to nejdůležitější důvod proč přijít je prostý - hraje SLAVIA!

Fanoušci soupeře: Soupeř bohužel neoplývá velkým množstvím fanoušků a to i přesto, že je v přímém boji o titul a má poměrně nový, moderní stadion s kapacitou více než 18 000 diváků. Na domácích utkáních se ti nejvěrnější, radikálnější příznivci scházejí v Sektoru 15, což je také právě název teplické skupiny (internetové stránky ZDE). V minulosti i přesto, že nebyl teplický kotel nikdy moc početný, mohl se chlubit alespoň poměrně velkou aktivitou a několika velice podařenými choreografiemi a supportem a to zejména v soubojích s většími kluby jako jsou Slavia, Sparta nebo Baník. V současnosti teplická scéna spíše stagnuje a tak počet teplických, kteří do Edenu dorazí, je zatím ve hvězdách. Věřme, že hostů dorazí v tomto termínu co nejvíce a budeme se moci těšit na souboj nejen na hřišti, ale také na tribunách našeho stánku!

Vztah mezi fanoušky obou klubů: Díky nízkému počtu fanoušků soupeře nebyly vztahy nikdy nijak extrémně vyhrocené, přesto došlo v minulosti k několika zajímavým konfrontacím a to nejen na chuligánském poli. Po velkém množství zápasů na Stínadlech dokonce někteří domácí příznivci čekali před sektorem hostů na slávisty, ale nikdy z toho nic velkého nebylo. Tepličtí (ostatně stejně jako celá republika) Slavii nenávidí, většině slávistů jsou však modro-žlutí úplně u prdele...

Náš minulý souboj: V poměrně vyrovnaném utkání jsme si z Teplic dokázali odvézt pouze bod po remíze 1:1. Na utkání se velká část fanoušků vypravila společně automobilovým výjezdem. Na Stínadlech se nakonec sešel velmi dobrý počet slávistů, kteří předvedli poměrně kvalitní support. Fotky z minulého souboje naleznete ZDE!

Poslední dvě utkání soupeře: První jarní a 17. ligové kolo hráli Tepličtí na stadionu Budějovic, kde remizovali 0:0. Vyhrát dokázali až v následujícím, 18. kole, kdy na domácím stadionu porazili tým Střížkova poměrem 2:1. V dohrávce proti Plzni pak dokázali v domácím prostředí zvítězit 2:1.

Všichni v sobotu na stadion! Ať žije Slavia!

10.03.2010 Tribuna Sever 0

Komentáře