Již za více jak 14 dní začíná liga a naše Slavie hraje své první utkání ve svém bývalém vyhnanství. Veškeré informace k tomuto zápasu najdete v článku...

V sobotu 27.2. v 18:20 začíná pro náš klub jarní ligový kolotoč. První utkání se Střížkovém zavede sešívané na naše bývalé vyhnanství, na Strahov. Ať už se na tento stadion nadávalo jak chtělo, i tak tam většina z nás zažila hezké chvíle, i chvíle útrap a smutku. Strahov měl něco do sebe a nyní je jedinečná možnost si tyto zápasy připomenout!

Sraz všech slávistů bude v 15:00 u stanice metra Strašnická! Poté se přesuneme metrem nejspíš na stanici Dejvická (cesta může být upravena), odkud půjdeme pochodem na Strahov!

Jelikož bychom rádi šli všichni jednodtní a těžko bude mít každý z vás doma červenou nebo bílou bundu, pojďme všichni společně v černém(!) a s červeno-bílými šálami kolem krku! Šiřte tuto informaci mezi všechny slávisty, abychom byli opravdu všichni jednodtní!

Prvních 500 lístků na Severní tribunu (!), kde bude náš kotel, které Střížkov poslal do prodeje se v prodejnách Fanzone okamžitě vyprodalo, nyní jsou v prodeji další lístky v prodejnách Fanzone, proto neváhejte a lístky kupujte!

Nespoléhejte na to, že koupíte lístky až u Strahova, zatím není jisté, zde Střížkov bude lístky před zápasem vůbec prodávat! O utkání je velký zájem, nenechte proto nákup lístků na poslední chvíli. Čím dříve lístek koupíte, tím bude větší možnost, že se v případě zájmu stihnou dotisknout pro další slávisty!

Pojďme si opět připomenout staré dobré časy Strahova, pojďme vytvořit Slavii domácí prostředí! Všichni na Strahov!

Zítra zveřejníme článek týkající se novinek, které chystáme do Edenu na jarní část sezóny! Sledujte web...

Ať žije Slavia!

19.02.2010 Strašák 0

Komentáře