Blíží se derby se Spartou!

Blíží se svátek fotbalu velké derby se Spartou. Pro nás, pro ultras, je to zápas roku. Navíc hrajeme v Edenu, takže je pomyslná mince na naší straně. My jsme ti, kdo musí ovládnout tribuny našeho krásného stánku.  Zde ve článku uvedeme pokyny pro všechny fanoušky na stadionu, kterým není Slavia lhostejná a chtějí vyhrát na všech frontách!

Z minulého derby opakujeme akci „Všichni na zápas v červeném nebo bílém!“. Opět budou v prodeji ultras trička (viz. foto). Kotel byl při minulém derby oděn do červéné barvy a efekt byl opravdu výborný! Kdyby ovšem měli trička všechny sešívky na stadionu, bude několikanásobně větší! Cena je jako minule velmi příznivá (80 Kč/kus).  Na své si přijdou opravdu všichni slávisté, jelikož jsme přidělali požadované velikosti XL a XXL. Dostupná bude celá velikostní řada. Prodej bude klasicky za vstupy číslo 1 a 2. Koupí trička navíc podpoříte slávistické choreografie, každý prodaný kousek je velký přínos pro naši kasu. Dále je důležité, aby o akci vědělo co nejvíce slávistů. Ne každý má internet, proto informujte známé! V prodeji budou navíc nové druhy ultras šál (viz. Nové šály od ultras v prodeji).

Triček nám z minulého derby dost zbylo, máme v nich velké množství financí a na nová trička bohužel ještě nejsou peníze, jiných výdajů byl před derby až až, proto vás žádáme, abyste nám na derby pomohli koupí trička, na jarní derby se pak budeme moci těšit na trička nová!

Připravena je i nějaká ta prezentace na tribuny. Proto bedlivě poslouchejte pokyny ultras před i během zápasu. Zejména se jedná o kartóny, které budou rozmístěny na sedačkách. Papíry nepřemisťujte, nechte je na svém místě. Jedině tak vytvoří požadovaný obrazec! Po výzvě je potřeba karton rozložit a zvednout nad hlavu. Zabere to málo času a výsledek je skvělý! Kartony jsou poměrně finačně nákladné a i jejich příprava není snadná. Prosíme proto všechny fanoušky, aby po skončení choreografie papíry neničili a poslali je dolů, směrem k hrací ploše. Choreografie na derby stála dost peněz a zabrala hodně času. Byla by škoda hezké představení na tribuně pokazit. Papíry se pak dají použít i do dalších zápasů.

Zároveň žádáme, aby každý přispěl na choreografie. Barvy, papíry, igelity, lepenky a spousta dalšího materiálu rychle ubývá, neustále je třeba doplňovat zásoby. Pokud Vám záleží na tom, aby na Slavii byly k vidění kvalitní choreografie, přispějte prosím. Každá koruna se opravdu hodí a i relativně malá částka velmi pomůže.

Jak přispět na choreo?

1) Hned za turnikety jsou připraveny sličné dámy s kalíšky nebo tu číhají lépe vypadající muži z řad Ultras s kelímky, do kterých můžete vyprázdnit Vaše drobásky.

2) Dále je možno zakoupit Ultras suvenýry (šály, trička, samolepky...), ze kterých jdou také peníze na výrobu choreografií.

3) Podpořit choreograife můžete i z tepla svého domova. V případě, že preferujete elektroncké bankovnictví, můžete peníze poslat na náš účet. Budeme rádi za jednorázový příspěvek, stejně tak i za pravidelné převody

Číslo účtu CHOREOFONDU je: 221447498/0300

Na závěr výzva pro všechny slávisty, kteří se chystají na derby. Derby je zápas roku, je to svátek pro kluby, hráče, ale hlavně pro nás fanoušky! V Edenu se daří vytvářet na zápasech poměrně dobrou atmosféru. Mohlo by to však být daleko, daleko lepší! Fanděme celý zápas, bez ohledu na výsledek. Musíme hnát kluky, hlasivky a tleskání jsou k tomu dobrý prostředek. V kotli na severu musí každý z nás fandit jako o život! Ostatní tribuny by se k nám měly co nejvíce přidávat. Musíme vytvořit opravdu pekelné domácí prostředí. Naše síla musí být v jednotě. Nemá cenu řvát růžné chorály na několika místech, efekt je k ničemu a support je pak roztříštěný. Největší sílu má kotel, řiďte se tedy podle megafonisty a připojujte se k fandění. Určitě to hráčům pomůže a prolomíme současnou herní mizérii a naložíme rudé lůze tolik, co se do ní vejde! DERBY JE NAŠE!!!


choreo

choreo

choreo

04.10.2009 Orange 0