Choreofond

Podzimní sezóna je už v plném proudu. Pojďme si společně říct, na co jsou peníze používány a na jaké choreografie byly konkrétně příspěvky využity, věrných fanoušků Slavie...

Bez finačních prostředků se kvalitní choreografie v dnešní době neobejdou. Je potřeba nakupovat různé kartony, papíry, igelity, válečky, vaničky, barvy, lepenky, vlajky, plastové tyčky, nožíky, baterie do megafonu atd. Věcí na přípravu je opravdu hodně, nemá cenu je zde všechny vypisovat.

Přesunem ze Strahova do Edenu rapidně vzrostly nároky prakticky na všechno. Kotel se zvětšil rozměrově i počtem fanoušků. Zákonitě je tedy potřeba více peněz.

Z vybraných peněz jsme pořídili stupýnek pro rozeřvávače severní tribuny a také se koupila kvalitní reprosoustava. Takže už se nepoužívá megafon, ale mikrofon. Nový megafon se kupil na venkovní utkání. Určitě si každý z Vás všiml, že změna je k lepšímu a na fandění je to znát!

Na poslední dvě domácí derby se Spartou byly v prodeji speciální červená trička. Nějaká trička ještě zbyla a budou v prodeji na dalších domácích zápasech. Pro ultras je každé prodané tričko velký přínos do našeho fondu. Dále budou trička využívána při dalších choreografiích a i jiných akcích ultras. Proto je potřeba, aby je mělo co nejvíce fanoušků!

Na další domácí zápas plánujeme choreografie většího rozsahu (podobně jako poslední derby se Spartou). Připravujeme i prezentaci na výjezdy. Na velkém vlakovém výejdzu do Budějovic byly masky Scary Movie. Chystá se podobná akce, pravděpodobně na jarní část sezóny.

Prosíme každého, komu není lhostejná prezentace na tribuně, aby nás podpořil. Pokud máte zájem pomoci, budeme jen rádi. Ať už finančně, nebo aktivně přímo na stadionu!

Přispět můžete hned několika způsoby:

1) Při vstupu na stadion, jsou za turnikety (vstupy číslo 1 a 2) připraveny sličné dámy s kalíšky nebo tu číhají lépe vypadající muži z řad Ultras s kelímky, do kterých můžete vyprázdnit Vaše drobásky.

2) Dále je možno zakoupit Ultras suvenýry (šály, trička, samolepky...), ze kterých jdou také peníze na výrobu choreografií. Buď u stánků na stadionu (opět vstupy číslo 1 a 2) nebo označené zboží v obchodech Fanzone. Chystáme na našich stránkách vlastní e-shop., doufáme, že bude spuštěn již v dohledné době.

3) Podpořit choreografie můžete i z tepla svého domova. V případě, že preferujete elektroncké bankovnictví, můžete peníze poslat na náš účet. Budeme rádi za jednorázový příspěvek, stejně tak i za pravidelné převody.

Číslo účtu CHOREOFONDU je: 221447498/0300

Na choreografie nám nemalou částkou přispěl i slávistický FANKLUB, za což tímto děkujeme!

Pokud máte nějaký dotaz, kontaktujte nás na adrese: orange@slaviaultras.cz

Choreografie realizované z vašich příspěvků najdete ZDE

 

 

 

 

07.10.2009 Orange 0