Další výjezd na Moravu, tentokrát do Olomouce!

Po pohádkové reprezentační pauze pokračuje nejvyšší fotbalová liga dalším, již 6. kolem. Sešívaní zavítají na půdu dalšího z nováčků, Sigmy Olomouc, která je po pěti kolech na čtvrtém místě a podává sympatické výkony. A když na Hanou přijede mistr ligy, dá se očekávat velmi dobrá návštěva. Tribuna Sever se nesmí nechat zahanbit a na půdu nenáviděného rivala dorazit v co nejhojnějším počtu. Nevyprodaný hostující sektor by byl v ideálním herním čase ostudou.

            Utkání má výkop v sobotu 9.9. v 18:00 na Andrově stadionu. Tribuna Sever vyráží na utkání, jak to do Olomouce bývá zvykem, VLAKEM!

Sraz na Hlavním nádraží v Praze bude v 12:50. Na společnou cestu vyrazíme rychlíkem Ex 221 Súľov, který odjíždí v 13:22. Na nádraží přijďte včas, abychom se nedostali do časové tísně kvůli koupi jízdenek. Opět připomínáme, že bez internetové rezervace je možné na kase koupit jízdenku pouze pro skupinu do 5 osob, proto si pro urychlení nákupu dopředu domluvte skupinky do pěti osob. Jednosměrná jízdenka v této skupině vychází pro jednu osobu na 220 . Pro slávisty, kteří mají v plánu přistoupit po cestě, přikládáme jízdní řád rychlíku:

Praha-Hlavní nádraží: 13:22

Praha-Libeň: 13:28

Kolín: 13:58

Pardubice: 14:19

Česká Třebová: 14:55

Zábřeh na Moravě: 15:17

Mohelnice: 15:29

Červenka: 15:36

Olomouc: 15:49

Do Olomouce dorazíme s více než dvouhodinovým předstihem, a tak by měl zbýt čas i na nějaké to občerstvení.

Jelikož zpět budeme muset spojem organizovaným společností LEO Express, který odjíždí z Olomouce ve 21:13 a není možné kombinovat jízdenky s Českými drahami, doporučujeme si dopředu zajistit zpáteční jízdenku. Společnost opět nabízí hromadné jízdenky pro 4 – 10 osob. Ve skupině 5 osob vychází jízdenka na 175 Kč na osobu. Podrobnosti naleznete na stránkách společnosti:

https://www.le.cz/?gclid=CICWuJmgjtYCFUqx7Qody2ENHQ

Doufejme, že společný výjezd vlakem bude stát za to a ovládneme Hanou!

 

Ať žije Slavia!

05.09.2017 Tribuna Sever

Komentáře